9 Şubat 2018 Cuma

YouTube'dan Çok Para Kazanma Taktikleri

YouTube'dan Çok Para Kazanmak
İnternetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, hazırlamış olduğum bugün ki para kazanma makalesinde YouTube hakkında bazı taktikler verecek ve YouTube'dan çok para kazanmak için neler yapılması gerektiğinden bahsedeceğim. Eğer amacınız YotuTube'dan para kazanmak veya internetten elde etmekte olduğunuz kazancı arttırarak çok para kazanmak istiyorsanız beş dakikanızı ayırıp bu makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.

YouTube İle İnternetten Çok Para Kazanma Taktikleri

İnternetten para kazanma sektörü ile ilgilenen birisi "YouTube'dan para nasıl kazanılır?" biliyordur. Ancak bilmeyenler için kısaca açıklayacak olursak eğer, çekilen videoları oluşturulan YouTube kanalında yayınlıyor ve YouTube gelir paylaşımı programı sayesinde para kazanılmaktadır. Peki YotuTube'dan çok para kazanmak için neler yapılmalı!


Not: YouTube hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

İşe Keşfetmekle Başlayın

YouTube'da yeni iseniz ve insanların karşısına nasıl çıkacağınızı bilmiyorsanız, küçük çaplı bir keşif  ve araştırma yaparak yayıncıların neler yaptığını, yapılanların nasıl tekiler aldığını ve eksik yönlerini bulabilirsiniz.  Böylece profesyonel olabileceğiniz bir ilgi alanı bulabilir veya yetenekli yönlerinizi keşfederek başarılı bir YouTuber olma yönünde ilerlersiniz.

İlgi Çekici İçerikler Oluşturun

YouTube'da yer alan diğer yayıncılardan sıyrılmak ve çok para kazanmak için ilgi çekici içerikler oluşturun. Mesela şimdiye kadar oluşturmuş olduğunuz videolar içerisinden hangisi veya hangileri en fazla gösterim almış ise onlar üzerine yoğunlaşın, yaratıcı fikirler bulun ve bulduğunuz fikirlerden uygulanabilir olanları deneyin.

>>YouTube'dan Para Kazanmanın Avantajları

Aboneleri Elde Tutun

Başarılı bir YouTuber olmak ve internetten çok para kazanmak için en önemli etkenlerden biri de abonedir. YouTube'da videolarınızı sadık izleyen abonelere kulak vermeli ve daha fazla abone edinebilmek için sürdürülebilir çalışmalar yapılmalıdır.

Aboneler her zaman daha fazla izlemek ister. Dolayısıyla daha fazla izlenmek ve içeriklerin daha fazla görüntülenmesi demek YouTube'dan çok para kazanmak anlamına gelir.

Paylaşılabilecek İçerikler Oluşturun

Güzel keşifler sonucu hazırlanan harika videolar daima paylaşılabilir değerdedir. Videolarınızın paylaşılması daha fazla abone kazanmanızı sağlar. Bu nedenle paylaşılabilir videolar hazırlamak için aşağıda paylaştığım maddeleri göz önünde bulundurun.

  • Abonelerin ilgisini çekebilecek ve büyük bir kitleyi kapsadığını düşündüğünüz bir son dakika haberine veya önemli bir ödül töreniyle ilgili güncel konularda yorum videosu oluşturabilirsiniz.
  • Herkesin ilgisini çekebilecek "Niş" bir konuda içerik hazırlayın. Mesela Karadeniz bölgesine seyahat ettiğinizi düşünelim, buradaki yaşamı, nerede ne yenilip ne içilebileceğini ve gezip görülebilecek yerlerin anlatıldığı bir video herkesin ilgi odağı olur.
  • İlgi çekici sıra dışı yeteneği veya becerileri ortaya koyan videolar yükleyin.
İzlemeye Teşvik Edin

Videoları görüntüleyen kişileri daha fazla video izlemesi için teşvik edin. Bunu daha önceden hazırlamış olduğunuz videolara gönderme veya videoların sonuna öneri listesi ekleyerek yapılabilir. Ayrıca YouTube'un sağlamış olduğu diğer video içi özelliklerden faydalanılarak izleyicilerin videonun tamamını izlemesi sağlanabilir.


İzleyicilerle Konuşun

YouTube, videolarla ön plana çıksa bile dünyanın en büyük sosyal ağlardan biridir. Dolayısıyla içerikleri görüntüleyenler çoğu zaman sizi arkadaş olarak görürler. Bu nedenle tam bir etki bırakmak ve izleyiciyi elde tutmak için bazı zamanlarda izleyicilere teşekkür mesajları veya yorumlar alanında gelen soruları cevaplayan tanımlayıcı doğal videolar çekebilirsiniz.

Oynatma Listesi Oluşturun

Belirli konularda çektiğiniz videolar için oynatma listesi hazırlayın. İzleyiciler her zaman benzer içerikte olan videoları izler. Bu nedenle izleyicilerin işini kolaylaştırmak amacıyla videolarınız için oynatma listesi oluşturun.

Başarınızı Ölçün

Kanalınız ile ilgili istatistikleri YouTube bize sunar. Bu istatistikleri düzenli olarak takip ederek ne kadar başarılı olduğunuzu ölçebilirsiniz. YouTube'un sunmuş olduğu istatistikler sayesinde hangi video ne kadar izlenmiş, ne kadar beğenilmiş yada beğenilmemiş, hangi video size abone kazandırmış veya kaybettirmiş en önemlisi izleyicilerin hangi videolara ilgi gösterdiğini görebilir ve kanalı geliştirmek için çalışmalar yapılabilir.

Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım böylece YouTube'dan çok para kazanmak için internette kullanılan taktikleri sizler ile paylaşarak hazırlamış olduğum para kazanma makalesinin sonuna geldim, umarım faydalı olmuştur. Eğer hazırlamış olduğum YouTube'dan çok para kazanma taktikleri başlığı altında paylaşmış olduğum bu yazıyı faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın.

Ayrıca sağ üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden bizi takip ederek internetten para kazanma sektörü ve online kazanç sistemleri hakkında yapacağım paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder