20 Şubat 2018 Salı

Blog Yazarak Para Kazanma Taktikleri

Blog Yazarak Para Kazanmak
İnternetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, hazırlamış olduğum bugün ki makalemde blog yazarak para kazanmaya başlayabilmek için uygulanması gereken bazı taktikleri sizlerle paylaşacağım. Eğer internetten para kazanma sektöründe yolunuza blog yazarak devam etmek istiyorsanız, burada bahsedeceğim blog yazarak para kazanma taktikleri çok işinize yarayacaktır.

Blog'dan Para Kazanmak

Günümüzde yapılan hangi meslek olursa olsun, para kazanabilmek için o meslek hakkında temel çalışma stratejilerini tecrübe etmek gerekir.  Dolayısıyla blog yazarak para kazanmak için de bazı temel bilgileri öğrenmek gerekir. Doğrudan bir iş olarak yapabileceğiniz blog yazarak para kazanma mesleğini, aile bütçesine ek gelir sağlamak içinde kullanılmaktadır.

Ülkemizde; evlerde, ofislerde, okulların kütüphanelerinde ve akıllı telefonlar sayesinde internete erişim çok kolay!


Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2016 yılında yaptığı açıklamaya göre, ülkemizde sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın yarısından fazlasının internet kullandığı görülmekte! Bu ülke çapında internet kullanımının çok hızlı şekilde arttığı anlamına geliyor. Yine Türkiye İstatistik Kurumu'nun yapmış olduğu açıklamaya göre internet üzerinden yapılan alışverişlerde de artış olduğu görülmekte. Sonuç olarak internet hayatımıza artık o denli girmiş durumda ki, adeta o olmadan yapamıyoruz.

Not : Blog Yazarlığı hakkında daha fazla bilgi almak için burayı tıklayınız.

Blog Yazarak Para Kazanma Taktikleri

İnternet ortamını güzelleştiren ve çirkinleştiren de blog ve web siteleridir arkadaşlar. Yani bloglar, web siteleri, videolar veya benzeri içerikler internetin olmazsa olmaz parçasıdır. İşte bu durum internetin uçsuz bucaksız bilgi deposu olmasını sağlayan blog ve web sitelerinin ne denli önem taşıdığını ortaya koymaktadır. Peki blogdan para kazanmak için nasıl bir yol izlenmeli? Blog yazarak para kazanmanın taktikleri nelerdir?

Arkadaşlar blogdan para kazanmak istiyorsak öncelikle hangi sistem veya sistemleri kullanarak kazanç elde etmek istediğimize karar vermeliyiz ki, plan yaparak internetten para kazanma yolunda emin adımlarla ilerleyebilelim.  Bu konuda daha önce paylaşmış olduğum "Blog Yazarlığı Yaparak Para Kazanmanın Yolları" başlıklı makaleyi okumanızı tavsiye ederim.

Hangi sistem veya sistemleri kullanacağımıza karar verdikten sonra, tecrübeli veya sıkılmadan araştırma yapabileceğimiz bir konu belirlemeliyiz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta blogumuzu seçmiş olduğumuz konuyla yakından alakalı bir isimle oluşturmaktır. Yani blogunuzda yemek tariflerinden bahsetmek istiyorsanız, internet ortamındaki adınızın "yemektarifleri.com, net, org veya blogspot.com" şeklinde olması, daha fazla kitleye ulaşabilmek açısından çok önemlidir.

Unutmayın ki, insanlar sizi ne kadar çok ziyaret ederse blogdan da o kadar çok para kazanırsınız.

Blogdan para kazanmak için uygulanması gereken diğer önemli taktik ise yazdığımız yazıların özgün olmasıdır. Yani yayınladığımız yazılar tamamen kendi cümlelerimizden oluşmalı, kopya içerik olmamalıdır. Çünkü "Google" gibi arama motorları kullanıcılarına daima yeni içerikler sunmak ister ve özgün içerik üretenlere daha fazla ziyaretçi gönderir. Bu durumda blog yazarak para kazanmak istiyorsak, yayınlanan içeriğin özgün olmasına dikkat edilmelidir.

Blogdan para kazanma konusunda dikkat edilmesi gereken diğer bir husus, sürdürülebilir olmaktır. Yani üç beş yazı yazar, sonra keyfime bakarım diye düşünüyorsanız, blog yazarak para kazanmak sizin için sadece bir düşünce olarak kalır. Peki ne yapmalı! Düzenli ve istikrarlı çalışarak en azından 2 günde bir paylaşım yapılarak internet ortamında  olduğumuzu insanlara benimsetmek gerekir.

Evde internetten blog yazarak para kazanmak isteyen sevgili dostum, makalemi bitirmeden şunu da hatırlatmak isterim. Blogdan para kazanmak sabır isteyen bir iştir. Dolayısıyla sabırsız veya erken pes eden bir kişiliğiniz varsa blog yazarak para kazanma mesleği dışında, internetten para kazanılan farklı meslek gruplarına yönelmenizi tavsiye ederim. Eğer farklı para kazanma yöntemleri hakkında bilgi almak isterseniz "İnternetten Yapılabilecek Yeni İş Fikirleri" başlıklı makaleyi okumanızı tavsiye ederim.

Sevgili dostlarım böylece hazırlamış olduğum internetten para kazanma makalesinin sonuna geldim, umarım faydalı olmuştur. Eğer faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Ayrıca buradan, buradan veya buradan bizi takip ederek, online kazanç sektörü ve internetten para kazanmanın yolları hakkında yapacağım paylaşımlardan haberdar olabilir ve "İletişim" bölümünden bizimle iletişim kurabilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder