12 Şubat 2018 Pazartesi

Makale Yaz İnternetten Ayda 2000 TL Para Kazan

Makale Yaz Para Kazan
Merhaba evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım, günümüzün vazgeçilmezi haline gelen internet üzerinden günde bir makale yazarak aylık 2000 TL para kazanabilirsiniz!

İnternetten para kazanmak için makale yazarlığı yapabilir ve haftalık yada aylık ödeme alabilirsiniz. Aylık 2000 TL para kazanma fırsatını kaçırmayın ve beş dakikanızı ayırıp makaleyi sonuna kadar okuyun.

Daha önce paylaşmış olduğum yazılarımda internetten para kazanmak isteyenler için çok fazla seçenek olduğundan ve birçok para kazanma yöntemi bulunduğundan bahsetmiştim. Ancak her dönem internetten para kazanmak isteyenler için farklı işler ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle bu makalede içlerinden en güzelinin hangisi olduğunu anlatacağım. Önce hazırlamış olduğum para kazanma makalesini dikkatlice okumalı ve neler yapabileceğinizi öğrenmelisiniz.  İnternet üzerinden para kazanmak isteyenler, kesinlikle internet ortamını iyi tanımalı ve bilgi sahibi olmalıdır. Para kazanmanın kolay olduğu internet ortamında, popülerliğini kaybetmeden günümüze kadar gelmeyi başarmış pek çok iş bulunmaktadır.

Not : Makale yazarlığı hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Herkesin evinde rahatlıkla yapabileceği hiçbir vasıf istemeyen makale yazarak para kazanma işi sürekli kendisini geliştiren bir iştir. İnternet sitesi sahipleri makale yazdırmak için hem erkek hem de kadın yazarlar aramaktadır. 

Şimdi makale yazma işi hakkında sizlere biraz bilgi vereyim, böylece nasıl bir işe girileceğini ve neler yapılacağını daha iyi anlayabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi bu işe uygun olmamasına rağmen para kazanmaya çalışsa da, aslında çok zor değildir. 

Makale Yazarlarına Neden İhtiyaç Duyulur?

Makale yazarı; özgün yazılar üretebilen kişidir. Mesela site sahipleri "x" konusunda yazı yayınlamak istedikleri zaman, bunu genellikle o konu nerede varsa kopyalayıp yayınlarlar. Ancak yapılan bu işlem sonucunda iyi bir performans alınamaz, yani yayınladıkları yazı başka sitelerde yer aldığı için siteleri diğer sitelerin üzerine çıkmaz.

Dolayısıyla internet ortamında yer alan tüm site sahipleri "organik" yani özgün yazılar yazdırmak ister. Özgün yazı olduğu zaman diğer sitelerin çok daha fazla önünde olurlar ve böylece çok daha fazla kazanç elde ederler.


İnternet ortamında çok fazla bilgi olmasına rağmen bir çoğu birbiriyle aynı olduğu için sadece özgün siteler ön plana çıkmaktadır. İnternette küçük bir araştırma yaptığımızda görüyoruz ki bir çok site sahibi özgün yazılar kullanmakta ve dolayısıyla bu evde internetten para kazanmak isteyenler için büyük bir fırsat yaratmaktadır. 

Makale Yazarak İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

Makale yazarak internet üzerinden para kazanmak isteyenlere örnek olarak birçok forum sitesi ve makale yazdıran site verebiliriz. Bu siteler makale yazarak para kazanmak isteyenlere kısa kısa işler vermektedir. Eğer siz doğru ve layığı ile bu işleri yaparsanız ödeme alırsınız. Dolayısıyla ilk etapta sizden örnek bir makale istenir. 

Makale Yazarak Ne Kadar Kazanılır?

Makale yazdıracak site sahiplerinin belirli tarifeleri vardır, bu tarifelere bakarak anlaşma sağlayabilirsiniz. Günümüzde bir çok kişi bu konuda alt limit uygulaması yapmış ve şu şekilde belirlenmiştir. 

"100 kelime - 1 TL, 200 kelime - 2 TL, 250 kelime - 2,5 TL, 300 kelime - 3 TL, 350 kelime - 3,5 TL, 400 kelime - 4 TL, 450 kelime - 4,5 TL ve 500 kelime - 5 TL"

Mesela haftalık ödeme yapan bir siteyi örnek alacak olursak eğer günlük 200 ile 300 kelimelik 5 - 10 tane makale yazdırır. Bu durumda kısa bir hesaplama ile günlük 20 - 25 TL para kazanıldığını söylemek mümkün. Ancak bu rakam zamanla daha fazla olabiliyor. Çünkü site sahipleri ellerinde fazla başlık olması durumdan daha fazla makaleye ihtiyaç duyuyorlar. Bazen 15 tane makale başlığı veren site sahipleri günlük 40 TL'dan fazla para kazanılmasını sağlamaktadır. 


Site sahipleri, internet bankalığı kullanarak ödemeleri günlük veya haftalık yaparlar. Dolayısıyla makale yazarak para kazanmak için internet bankacılığı kullanmak gerekir.

Makale Yazarak İnternetten Kimler Para Kazanabilir?

Bilgisayar ve internet bağlantısı olan herkes; ister evinde, ister ofisinde ve hatta isterse internet cafeden bile makale yazarak internetten para kazanması mümkündür. 

Günümüzde ev hanımları, öğrenciler, emekliler ve ek iş arayan çalışma saati az olan memurlar başta olmak üzere vasıflı veya vasıfsız herkesin yapabileceği bir online iştir. Tamamen hayal gücünüzden faydalanarak yapacağınız bu işten, para kazanmak asla zor değildir. Yapmanız gereken sadece verilen başlıklara özgün bir şekilde içerik oluşturmaktır. Sizler başka hiç bir yerde bulunmayan, kendi cümlelerinizle bilgi verdiğiniz zaman patronunuz zaten size daha fazla ödeme yapacaktır.

Performansa Göre Maaş

Bazı site sahipleri yayınladıkları makaleden ne kadar fazla ilgi görürse o zaman daha fazla ödeme yapabiliyor. Yani yazdığınız 500 kelimelik bir makalenin getirisi patronunuza ne kadar fazla olursa o zaman 5 yerine 7 - 8 TL ödeme yapabiliyorlar.  Yukarıda bahsetmiş olduğum alt limit uygulamasına tabi rakamlar olup, bazı site sahipleri tarafından makale başı daha fazla para ödenmektedir. 

Evde makale yazarak para kazanmak isteyen sevgili dostlarım, makale yazarlığı hakkında hazırlamış olduğum bugün ki para kazanma makalesinde böylece sonuna geldim, umarım faydalı olmuştur. Eğer faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Ayrıca sağ üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden bizi takip ederek, internetten para kazanma sektörü ve online kazanç yolları hakkında yapacağım paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder