11 Şubat 2018 Pazar

Başarılı YouTuber Olmanın Yolları | YouTube'dan Para Kazanmak

Başarılı YouTuber Olmak
İnternette YouTube'dan para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, YouTube hakkında bilgi paylaşımlarına devam ediyor ve hazırlamış olduğum bugün ki para kazanma makalesinde başarılı YouTuber olmanın yollarından bahsedeceğim. Eğer başarılı YouTuber olmak ve internetten para kazanmak istiyorsanız bu makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.

Başarılı YouTuber Olmak İçin Gerekenler

YouTube'da başarılı ve ünlü bir YouTuber olmak istiyorsanız, kişiliğinizle dikkat çekerek abonelere sevgi göstermeniz gerekir. Yüklediğiniz videolarda seyirciler ile iyi ilişkiler ve kendiniz olmak YouTube'un dikkatini çekmenize yardımcı olacaktır. YouTube'da yapacağınız çalışmaları, aşağıda paylaşacağım maddeleri göz önünde bulundurarak yaparsanız kısa sürede başarılı YouTuber olabilir ve internetten para kazanabilirsiniz.


Not : YouTube hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Gelişmelerden haberdar olun : Herkesin online araştırdığı ve konuştuğu haberlerle veya popüler kültür ile alakalı videolar hazırlarsanız, daha kısa sürede popüler olur ve internetten para kazanmaya o kadar erken başlarsınız. Yani popüler konulara hakim olun ve en az iki günde bir güncek haberlerle alakalı videolar hazırlayıp yayınlayın.

Parodiler yapın ve karşılık verin : Popüler bir YouTube videosu seçin ve karşılık verin. Parodiler ve karşılıklar diğer insanların başarısından faydalanmanın en iyi yoludur ve oldukça popülerdir.  Böylece insanlar popüler videoları araştırırken sizin videonuzu görür.

>>YouTube'dan Para Kazanmanın Avantajları

Diğer YouTuber'larla Ortak Çalışlmalar Yapın

YouTube'da başarılı gördüğünüz, sevdiğiniz insanlarlar doğrudan bağlantı kurun ve birlikte ortak çalışma yapıp yapmayacaklarını sorun. Bir çok kişi başarılı YouTuber olmak ve tanınmak için böyle yapmaktadır.

Ortak video hazırlamak için biriyle temas kurduğunuzda, ortaklığın gerçekleşmesi için o kişiye harika bir fikir sunun ve sunduğunuz fikrin ilgi çekici olduğundan emin olun. Temas kurduğunuz insanların tarzının sizinkine yakın olmasına özen gösterin. Böylece ortak çalışma yaptığınız insanların izleyicilerini de kendinize çekme şansınız olur.

>>YouTube'dan Para Kazanma Yöntemleri

YouTube topluluğunda herkes birbirine yardım eder. Bu nedenle sizden yardım veya bahsetmek isteyen birini asla geri çevirmeyin. Kısacası bir YouTuber ile ortak bir çalışma yapacaksanız, herkesin çalışmaya eşit oranda dahil olabileceği bir program yapın.

Yeni içerikler oluşturun : Sizi izleyenlerin hayatıyla alakalı ilginç orijinal videolar üretiyorsanız sonunda mutlaka başarılı YouTuber olursunuz. Bu nedenle asla pes etmeyin ve sürekli orijinal yeni içerikler oluşturmaya devam edin.

Kanalınız etkileyici görünsün : İnsanlar dış görünüşe önem verdiği için kanal görüntüsü başarınızı olumlu veya olumsuz yönde etkiler. Bu nedenle YouTube kanal görüntüsünün etkileyici olduğundan emin olun. İzleyiciye bilgi vermek amacıyla kısa açıklama ekleyin.

Kanalınızın durgun olmasına izin vermeyin. Yani yeni videolar yükledikçe açıklamayı ve kanalınızın görselliğini güncelleyin. Ayrıca kendinizi online olarak tanıtmak için kanalınızın açıklama kısmına web site veya sitelerinizi de ekleyebilirsiniz.

>> 4Adımda YouTube'dan Para Kazanmak

Videoları etiketleyin : İnternette YouTube'dan para kazanmak isteyen sevgili dostlarım bu kısım başarılı YouTuber olabilmek için çok önemli, doğru etiketler olmadan yüklediğiniz videoları kimse bulamaz. Bu nedenle bir video yükledikten sonra betimleyici ve özel etiketler kullanın. Aksi halde videonuz fark edilmez.

Videonuzu etiketler iken anahtar kelimeler seçin ancak konunuzla alakasız anahtar kelimeler seçerek izleyicileri yanlış yönlendirmeyin. Dolayısıyla daha fazla izleme almak için hem genel hemde özel etiketler kullanılmalıdır. Yani videoda bahsettiğiniz insanların ismini veya anlattığınız konuyla alakalı anahtar kelimeler kullanın.

Videoları tanıtın : İnsanların yüklediğiniz videodan haberdar olabilmesi için ilk etapda kendi çevrenizi kullanarak işe başlaya bilir ve çektiğiniz videoları facebook, twitter gibi çeşitli sosyal ağlarda paylaşarak çevrenizdeki insanlara videoyu izlemelerini sağlayabilirsiniz. Belki bir gecede olmaz ama belli bir süre sonra YouTube'un dikkatini çekerek daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz.

Aboneler ile konuşun : YouTube'da popülarite kazanmak ve başarılı YouTuber olabilmek için size yorum yazanlara cevap verin. Aboneler ile iyi ilişkiler kurmanın en iyi yollarından biridir bu! Kısacası cömert ve samimi olun ve daha fazla insanı etkileyin.

>>YouTube'dan Çok Para Kazanma Taktikleri

Videoları düzenleyin : Çektiğiniz videoların kalitesini arttırmak ve daha ilginç hale getirmek için çeşitli video düzenleme programları kullanarak düzenleyin. Videoları düzenlerken uzun olmamasına dikkat edin, çünkü izleyenler uzun videoları izlerken sıkılırlar. Bu nedenle çektiğiniz videoları 4- 5 dakikaya indirmeye çalışın.

Ayrıca çekilen videolar karanlık ve kasvetli de olmamalıdır. Aydınlatmak için araçlar kullanılmalıdır. Videoya hız kazandırmak ve ilginç hale getirmek için duraklama, öksürme, tıksırma gibi gereksiz yerler kesilip atılmalıdır. Tabi çektiğiniz videolara daha fazla cazibe katmak için metin ve fon müziği kullanabilirsiniz. Tabi videolara ilgi çekici güzel başlık ve açıklama eklenmeden de yayınlamayın.

Evde internette YouTube'dan para kazanmak ve başarılı YouTuber olmak isteyen sevgili dostlarım böylece hazırlamış olduğum para kazanma makalesinin de sonuna geldim, umarım faydalı olmuştur. Eğer makaleyi faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayınız.

Ayrıca internetten para kazanma sektörü ve online kazanç yolları hakkında yapacağım paylaşımlardan haberdar olmak için sağ üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden bizi takip edebilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar..

>>YouTube'dan Nasıl Para Kazanılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder