8 Şubat 2018 Perşembe

4 Adımda YouTube'dan Para Kazanmak

İnternetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, uzun zamandır internetten para kazanma yolları arasında yer alan "Forex" hakkında çeşitli bilgi ve para kazanmak için kullanılan stratejilerden bahsettik. Bugün ki hazırlamış olduğum para kazanma makalesinde ise evde internetten para kazanmak istiyorum ne yapabilirim diyenlere özel, internetten para kazanma yolları arasında yer alan "YouTube" hakkında konuşacak ve YouTube'dan para kazanabilmek için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine değinerek sizlere "4 adımda YouTube'dan nasıl para kazanılır?" açıklayacağım.

Eğer internetten para kazanmak istiyor ve bunu YouTube üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız beş dakikanızı ayırıp bu makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.

4 Adımda YouTube'dan Para Kazanmak

Geçenlerde bir aile çocuklarıyla ilgili bir dakikalı bir video paylaştı ve bu video sayesinde binlerce dolar para kazandı. Peki siz neden bu kazançlara seyirci kalıyorsunuz? YouTube günde bir video yükleyerek tahmin edemeyeceğiniz paralar kazanabilirsiniz.


Not: YouTube hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Kısaca özetleyecek olursak YouTube iş ortağı olarak videolarınıza reklamlar ekler ve bu reklamlar tıklandıkça elde edilen gelirden pay alırsınız. Şimdi YouTube iş ortağı olarak videolardan nasıl para kazanılır adımlar halinde kısaca açıklayalım.

1- Google Adsense Hesabı Açmak

YouTube'ye yüklediğiniz videolara eklenen reklamların istatistikleri "Google Adsense" hesabında görüntülenmektedir. Bu nedenle öncelikle bir "Adsense" hesabı açmanız gerekecektir. Tabi "Adsense" hesabı açmadan da "YouTube" iş ortağı olabilirsiniz. Ancak benim size tavsiyem önce "Adsense" hesabı açmanız ve sonra "YouTube" iş ortağı olmanız yönündedir.

>>YouTube'dan Para Kazanmanın Avantajları

2- YouTube İzleyici Sayısı

YouTube, kanalınızı incelerken kaç izleyiciye ulaştığınıza bakar ve sizi buna göre değerlendirerek iş ortaklığı teklifinize olumlu veya olumsuz yanıt verir. Dolayısıyla "YouTube" iş ortaklığı başvurusu yapıldıktan sonra yaklaşık 1000 abone ve 10000 kanal görüntülenmesine ulaşıldığında YouTube'dan para kazanmaya başlanmaktadır.

3- Düzenli Çalışma

YouTube uzun süreli çalışabileceği insanlar arar ve bu nedenle videolarınız ne kadar özgün olsa bile bir iki video yükleyip bırakmak YouTube'dan para kazanma şansınızı azaltır.  Kısacası daha sık ve düzenli videolar yüklemek YouTube'dan para kazanma şansınızı arttırır. Mesela iki haftada bir video yükleyen birinin YouTube'dan para kazanma şansı her gün yeni bir video yükleyene göre daha azdır.

>>YouTube İle Para Kazanma Yöntemleri

4- YouTube İş Ortaklığı Başvurusu Yapmak

Yukarıda bahsetmiş olduğum çalışmaları tamamladıktan sonra artık YouTube'dan para kazanmaya hazırsınız demektir.  "YouTube" iş ortaklığı sayfasına giderek başvuru yapabilirsiniz. Ancak bir çok kişi YouTube'dan para kazanmak istediği için kabul edilmeniz biraz zaman alabilir. Ancak bir defa kabul edilip videolarınızda reklamlar gösterilmeye başladığında, videolarınıza istediğiniz gibi reklamlar ekleyebilir ve YouTube'dan para kazanabilirsiniz.

Sevgili dostları YouTube, evde internetten para kazanmak isteyenler için harika bir fırsattır. Benim size tavsiyem bu kazanç fırsatını değerlendirmek için zaman kaybetmeyin!

Böylece bir internetten para kazanma makalesinin daha sonuna geldik arkadaşlar. Eğer makaleyi faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Ayrıca internetten para kazanma sektörü ve internetten para kazanma yolları hakkında yapacağım paylaşımlardan haberdar olmak için sağ üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden bizi takip edebilirsiniz. Bol kazançlar..

>>Evde İnternetten YouTube İle Para Nasıl Kazanılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder