23 Eylül 2016 Cuma

Blog Yaz Evde İnternetten Para Kazan

Merhaba evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım. Blogculuk yapmak internetten para kazanmanın en kolay ve sermaye gerektirmeyen halidir.  Şu bir gerçek ki evde internetten para kazanmak için biraz bütçe ayırmak gerekebilir. Fakat ortaya sermaye koymadan başlamak ve kazanmaya başladıkça işimi büyütür daha çok kazanırım diyorsanız blogculuk yaparak para kazanmak tam size göre bir iştir.

Blog Nedir? Blogculuk Nedir?

Blog; insanların düşüncelerini paylaştığı, yazıların tarihsel sırayla belirtildiği ve diğer insanların yorumlarıyla katkıda bulunduğu web tabanlı bir hizmettir. Fakat blog, evde internetten para kazanma amaçlı kuruluyorsa bunu web site kavramının bir kolu olarak tarif etmek yanlış olmaz. Blogcu veya Blogculuk ise blogu yazan kişiye verilen addır.

Not: Blogculuk yaparak para kazanmanın avantajlarını öğrenmek için burayı tıklayınız.

Blogculuk yaparak internetten para kazanmak için ilginizi çeken veya bilgi sahibi olduğunuz bir alanı almalı ve bu konuda hem kendi düşüncelerinizi hemde araştırmalarınızı kendi yorumunuzla paylaşmalısınız. Blog yazarı olmak aynı zamanda güncel, düzgün ve güzel bilgiler içeren bir blog hazırlamak gerekir. Konu olarak istediğiniz bir alanı seçebilirsiniz. Nedense günümüzde insanlar blogculuk yapmak için konu bulmakta zorlanır, halbuki her şey olabilir bu! Mesela iyi yemek yapan birisi iseniz neden başkalarına yemek tarifleri vermeyesiniz? Ya da diyet, spor konusunda görüşlerinizi? Tabi illaki bir şey bilmenize de gerek yok, her hangi bir alanda kendinizi geliştirerek de blog yazarı olabilirsiniz.

Blogdan Nasıl Para Kazanılır?

Blogunuzu belli bir ziyaretçi sayısına ve noktaya getirdikten sonra da reklam alabilir ve evde internet üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz, günümüzde bu şekilde bir çok kişi evde internetten para kazanmaktadır. Yani blogculuk yıllardır evde internetten para kazanma yolları arasındaki yerini korumuştur, sizlerde kazanabilirsiniz sevgili dostlarım.

Sadece blog yazmak bize kesinlikle para kazandırmaz. Yanlış yönlendirmeler sonucu bazı kişilerde blog veya siteye giren kişi başına para ödendiği gibi asla olmayacak yanlış bir düşünce olabilir. Böyle bir şey söz konusu değildir, evde blog yazarak internetten para kazanmak işinde blog sadece atılacak bir adımdır ve daha sonra internetten para kazanma yöntemlerini kullanarak kazanç elde edebilirsiniz. Aynı zamanda bir blogdan para kazanabilmek için otorite, zengin içerik ve ziyaretçi çekebilen bir bloga sahip olmalıyız. Ücretsiz bir blog oluşturayım içinde 3- 5 yazı yayınlayayım sonra gelsin paralar gibi bir düşünceniz varsa hemen unutabilirsiniz. Blog açarak internetten nasıl para kazanılır öğrenmek için burayı tıklayınız.

Kullanılabilecek Yöntemler:

Her hangi bir kategoride blog oluşturdunuz, seo yaptınız ve zengin bir içeriğe sahipsiniz, sosyal medya hesaplarınız da hazır, blogunuz oldukça iyi ziyaretçi de çekiyor, o zaman artık blog yazarak evde internetten para kazanmaya hazırız demektir.  İşte blog yazarak internetten para kazanabileceğimiz yöntemler.


  1. Satış Ortaklığı: Blogunuzla alakalı ürünleri bulup tanıtımlarını yaparak %75'e varan komisyonları kazanabilirsiniz.
  2. Google Adsense: Blogunuza Google Reklamları alarak tıklama başı kazanç elde edebilirsiniz. 
  3. Sponsorluk Tektifleri: Gelen sponsorluk tekliflerini değerlendirebilir ve aylık belli bir ücreti peşim alarak hemen para kazanabilirsiniz. 
Blogculuk yaparak evde internetten daha bir çok farklı şekilde para kazanmak mümkün  fakat genel olarak kullanılan yöntemler bunlardır. Blog açarak internetten para kazanma yolları hakkında daha fazla bilgi almak için burayı tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder