26 Eylül 2016 Pazartesi

Evde Blog Yazarlığı Yaparak İnternetten nasıl Para Kazanılır?

Evde internetten para kazanmak isteyen dostlarım merhaba, blog yazarlığı hususunda  faydalı olacağını düşündüğüm bir makale hazırladım sizlere! Peki bu makalenin içeriği ne olacak? Tabi ki evde internetten para kazanmak sevgili dostlar, bu nedenle size evde blog yazarlığı yaparak internetten para kazanmanın püf noktalarından bahsederek internetten nasıl para kazanılır anlatmaya çalışacağım.

Bir önceki makalemde belirttiğim gibi, evde blog yazarlığı yaparak internetten para kazanmanın 2 farklı yolu vardı. Bunlardan birisi "Google Adsense" diğeri ise "Satış Ortaklığı" idi.Öncelikle bu online kazanç yöntemlerinden birini seçmeliyiz ki nasıl bir plan program yapabileceğimize karar verelim. "Google Adsense" yöntemi seçtik diyelim ve internetten nasıl para kazanılır anlatmaya başlayalım.

Arkadaşlar Adsense, blogumuzda reklam yayınlamayı sağlayan Google tarafından sunulmuş bir iş ortaklığı programıdır ve her blog veya web sitesi kabul edilmez. Bu demektir ki "Google Adsense" ile evde internetten para kazanmak istiyorsak, blogumuzu onun kriterlerine göre oluşturmalıyız. Özellikle en çok önem verilen husus blogun özgün ve güncel olması. Yani kesinlikle özgün içerik paylaşan blog yazarı olmalıyız.

Özgün ve Güncel İçerik Üretebilen Başarılı Blog Yazarı Nasıl Olunur?

Sevgili dostlar özgün ve güncel içerik oluşturabilmek için, blogumuzu bilgi sahibi olduğumuz bir alanda veya sıkılmadan araştırma yapabileceğimiz bir alanda oluşturmalıyız. Mesela bütün ev hanımları "yemek tarifleri" içeren bir blog açarak özgün ve güncel içerik oluşturup evde internetten para kazanabilir.  Ya da spor,haber,eğlence vs. gibi insanlar tarafından iyi görebilecek bir konu belirleyerek araştırma yaparak kendi yorumunuzla yapmış olduğunuz araştırmaları paylaşarak internetten para kazanabilirsiniz.

Ancak sıkılmadan araştırma yapabileceğiniz bir konu olması burada çok önemli. Hatta evde internetten para kazanmakla, kazanamamak arasındaki ince çizgiyi belirler. Çünkü evde internetten para kazanma sektörü bugün blog oluşturup yarın para kazanmaya başlanabilecek bir bir sektör değildir.Mesela ben bu sektöre ilk adım attığımda düştüğüm en büyük hataydı ve bir çok kez başarısızlığa uğradım, araştırma yapmaktan sıkıldım bıraktım ancak hep aklımın bir köşesinden atamadım internetten para kazanma düşüncesini!

Eğer bu makaleyi sizlere ulaştırmayı başarmış isem zaten online kazanç elde etmeye başlamışım demektir. Bu nedenle evde internetten para kazanmak için öncelikle sabırlı ve üretken bir kişiliğe sahip olmalıyız. Zaten üretken bir kişiliğe sahipseniz internetten para kazanmaya hazırsınız demektir.

O zaman evde internetten para kazanmak için tek yapmanız gereken ücretli veya ücretsiz servislerden faydalanarak bilgi ve araştırmalarınızı kendi yorumunuzla paylaşabileceğiniz bir blog oluşturmaktır. Böylece geniş bir kitleye hitap edecek "Google Adsense" online kazanç sistemini  kullanarak evde internetten para kazanabileceksiniz.

Tabi ne kadar kazanç elde edeceğinize kendiniz karar vereceksiniz. Yani ne kadar emek verir blogunuzu geliştir, güncel tutarsanız o kadar çok kazanırsınız sevgili dostlar.Ayrıca  kazançlarınızı arttırmak için "Google Adsense" online kazanç sisteminin yanında "Satış Ortaklığı" gibi farklı sistemler uygulayabilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Satış ortaklığı sistemi hakkında detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.

Bunlarda İlginizi Çekebilir:

>>Evde Google'dan Para Kazanmak

>>Evde Oturduğun Yerden Para Kazan

>>Evde İnternetten Para Kazandıran Satış Ortaklığı Siteleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder