20 Eylül 2016 Salı

Evde İnternetten Para Kazandıran Satış Ortaklığı Siteleri

Merhaba sevgili dostlar yine evde internetten para kazanma görüşlerimi paylaştığım yepyeni bir makale ile karşınızdayım. Sizlere internetten para kazanma sektörü hakkında paylaşmış olduğum makalelerde evde internetten para kazanmak için en iyi yöntemin satış ortaklığı olduğunu belirtmiştim. Bugün ki makalemde ise sizlere "evde internetten para kazandıran satış ortaklığı siteleri" başlığı altında Türkiye'de ve yurtdışında hizmet veren ve güvenilir satış ortaklığı ağları hakkında temel bilgileri paylaşacağım.

Yurtdışında hizmet veren satış ortaklığı sitelerinden başlayacak olursak eğer, dünyanın en büyük satış ortaklığı networkleri clickbank, amazon'dur. Bu networkleri, dünyanın en büyük networkü yapan şey ise içerisinde barındırdığı milyonlarca ürünün yanında yine milyonlarca müşterilerinin olmasıdır. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki, internetten para kazanma sektöründe yurtdışındaki pastadan pay alabilmek için yabancı dil bilmek şart. Çünkü yurtdışında hizmet veren bu tarz satış ortaklığı siteleri içerisinde yer alan ürünler hemen hemen hepsi yabancı dildedir. Dolayısıyla ürünlerin tanıtımını yapabilmek için yabancı dilimizin olması gerekli. Bu nedenle yurtdışında hizmet veren satış ortaklığı siteleri üzerinde fazla durmadan sizlere Türkiye'de hizmet veren satış ortaklığı siteleri nelerdir? Nasıl ödeme yaparlar? Hangi tarz ürünlere satış ortağı olabileceğimiz hususlarda detaylı bilgi vereyim.

Not: Evde internetten para kazanmanın en iyi yolu neden satış ortaklığı? öğrenmek için tıklayınız.

Türkiye'de Evde İnternetten Para Kazandıran Satış Ortaklığı Siteleri

Aslında Türkiye'de güvenebileceğimiz pek fazla para kazandıran satış ortaklığı siteleri bulunmamaktadır. Günümüzde gittigidiyor.com, hepsiburada.com, n11.com ve xticaret.com siteleri Türkiye'de popüler olan en güvenilir satış ortaklığı siteleridir. İçerisinde gerek fiziksel olsun gerek dijital olsun binlerce ürüne evden satış ortaklığı yapmak mümkündür.

Yukarıda bahsetmiş olduğum satış ortaklığı siteleri arasından  yüksek komisyonlu dijital ürünlerin yer aldığı "xticaret.com" benim en çok kullandığım favori satış ortaklığı sitesidir. Bunun nedeni zamanında ödeme yapması ve yüksek komisyonlu ürünleri barındırmasıdır. Her ne kadar yüksek komisyon oranları vermese de gittigidiyor.com, hepsiburada.com ve n11.com siteleri barındırdıkları binlerce fiziksel ürünle evden satış ortaklığı yapma ve internetten para kazanma fırsatı sunmaktadır.

>>Evde internetten para kazanma sektörüne yeni adım atanların karşılaşabilecekleri problemler hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Dijital ürünlerin yüksek komisyon verme sebebine değinecek olursak, dijital ürünlerde kargo, eleman masrafı, stok masrafı vb. maliyeti olmadığından yüksek komisyonlar verdiğini söylemek yanlış olmaz. Bu nedenle Türkiye'de hizmet veren satış ortaklığı siteleri arasından xticaret.com ülkemizde evden satış ortaklığı yapan ve internetten para kazanan herkes tarafından bilinen sağlam ve gününde ödeme yapan bir şirkettir.

Ancak ne yazık ki önceden üyeliği ücretsiz olan bu satış ortaklığı sitesi, işi ciddi olarak yapacaklar gelsin diyerek bir defaya mahsus üyelik ücreti almaya başlamıştır. Üyelik ücreti dediysek öyle büyük rakamlardan bahsetmiyorum merak etmeyin. Bildiğim kadarıyla tek sefer olmak kaydıyla 25 TL alıyor. Ama sevgili dostlar unutmayın atalarımızın "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diye bir sözü var. Tamam 25 TL vereceksiniz ama bunun karşılığında aylık 1000- 2000 TL kazanma fırsatı elde edeceksin.

Evet sevgili dostlar sizlere evde internetten para kazandıran satış ortaklığı siteleri hakkında aktaracaklarım şimdilik bu kadar. Umarım her şey gönlünüzce olur ve internetten güzel kazançlar elde edersiniz. Xticaret.com satış ortaklığı sitesine üye olmak ve hemen internetten para kazanmaya başlamak için tıklayınız.

Tavsiye Yazılar:

> Satış Ortaklığı Nedir? Detaylı Açıklama

> Evden Satış Ortaklığı Yaparak İnternetten Para Kazanmanın Avantajları

İnternetten Para Kazanma Kolay mıdır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder