7 Eylül 2016 Çarşamba

İnternetten para kazanmak kolay mıdır?

Çevremizdeki birçok kişiye internetten para kazanma gibi bir kavramdan bahsettiğinizde, alacağınız tepkiler: öyle iş mi olur, insan oturduğu yerden nasıl para kazanır, emeksiz ekmek olmaz, yalan dolan bu işler inanma sen... İsterseniz çevrenizdekilere "internetten para kazanmak mümkün mü sence?"diye bir sorun, muhtemelen alacağınız tepkiler aşağı yukarı böyle olacaktır. Çünkü bizim milletimizde hastalıktır, her konuda bilgisi olmasa da bir fikir vermek!

Aslında bu konunun bu kadar yanlış anlaşılmasın altındaki en büyük neden internetten para kazanmanın kolay para kazanmakla eş tutulması ve araştırma yapan kişilere bu şekilde aktarılmaya çalışılmasıdır. Elbette tek suçlu aktarmak isteyenlerde değil, her işin bir kolay yolu olduğuna inanan kişilerde suçludur. İnsanlara internetten para kazanmak mümkündür ancak çok çalışmak, epeyce kafayı yormak lazım derseniz, o zaman kalsın der! Sanırsınız bunu diyen kişi oturduğu yerden aylık 10 bin dolar para kazanıyor. Tabi hal böyle olunca zayıflama hapları misali malını satmak isteyen  ve bir çıkar kovalayan kişiler, kolay para kazanma parolasıyla yola çıkıp insanlara duymak istediklerini söylüyor ve işin kolay olmadığını görünce başlıyor interneti suçlamaya. Durum böyle olunca da insanların kafasında "internetten para kazanılmaz" mantığı düşüyor.


Evde internetten para kazanmak istiyorsanız ilk bilmeniz gereken şey internetten para kazanmanın kolay para kazanmak anlamına gelmediğidir. Kolay para kazanmak demek, loto, miras gibi şeylerdir ve varın şansınızı siz hesaplayın. Başka bir açıdan bakacak olursak eğer, elbette internetten para kazanmak kolaydır. Koltuğunuzda pijamalarla oturup yanınızda kahveniz önünüzde bilgisayar bir yandan çalışıp bir yandan sevdiğiniz insanlarla zaman geçirerek çalışmak ne kadar zor olabilir? İnternetten para kazanmanın kolaylığı sadece çalışma ortamından kaynaklanır. Zaten siz internetten para kazanan bir program vs. olduğunu düşünüyorsanız baştan kaybetmişsiniz demektir.

Gerek sosyal hayatta olsun gerek internette olsun para kazanmanın yolları zorludur, bunu böyle kabul eder ve bu mantıkla işe başlarsanız, kazanacağınız çok para en azından maddi olarak sizi bekleyen mutlu bir hayatın simgesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder