23 Şubat 2018 Cuma

İnternette Twitter'dan Para Kazanmak

Twitter'dan Para Kazanmak
İnternetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba; hazırlamış olduğum bugün ki makalemde, internetten para kazanma yollarından biri olan "Twitter'dan para kazanma" konusunu ele alacak ve internetten para kazanmak isteyen siz sevgili dostlarıma, Twitter'dan nasıl para kazanılır? anlatmaya çalışacağım. İster tam zamanlı ister aile bütçenize katkıda bulunmak için boş zamanlarınızda kazanç elde edebileceğiniz Twitter'dan nasıl para kazanılır? öğrenmek için beş dakikanızı ayırıp bu makaleyi sonuna kadar okumanız yeterli olacaktır.

Twitter'dan Para Kazanmak

Günümüzde her internet kullanıcısının "Sosyal Medya" diye tabir edilen mecralarda aktif olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Twitter'da bu gruba mensuptur ve günümüzde aktif olarak kullanılmaktadır. Bu durumdan faydalanmak ve Twitter'dan para kazanmak istiyorsanız okumaya devam edin.


Arkadaşlar öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, internetten para kazanmak kolay bir iş değildir. Yani internette gezinirken "çalışmadan para kazanmak, yatarak para kazanmak ve uyurken para kazanmak" rastlanan başlıklar gerçeği yansıtmaz, sadece insanların ilgisini çekmek için atılmıştır. Bu nedenle insanlara istedikleri bilgiyi vermezler, bizim amacımız insanlara doğru bilgi vermek olduğu için, emek olmadan yemek olmaz.  Peki Twitter nedir?

Twitter Nedir? Nasıl Para Kazanılır?

Twitter, günümüzde 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve 2006 yılından bugüne internet ortamında hizmet veren sosyal ağdır. Twitter'ı sadece bireysel kullanıcılar değil, işletmelerde kullanmakta ve firmalarını tanıtır, ürün satarlar ve müşterilerini takip ederler.

Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi Twitter'dan para kazanmanın altın kuralı, belli bir kitleye hitap edebileceğiniz takipçiler olması gerekir. Dolayısıyla takipçisi olmayan bir Twitter hesabından para kazanmak mümkün değildir.

Twitter'da Nasıl Takipçi Kazanılır?

Twitter'dan para kazanabilmek için takipçi kitlemizin olması gerektiğinden bahsetmiştim. Peki ama Twitter'da insanların dikkatini çekerek, nasıl takipçi kazanacağız?

Twitter'da birilerinin sizi takip etmesini istiyorsanız, öncelikle kendinize bir konu belirlemeli ve belirlemiş olduğunuz konuyla alakalı paylaşımlar yapmalısınız. Burada seçmiş olduğunuz konu ne kadar popüler olur ve yapmış olduğunuz paylaşımlar ne kadar ilgi çekiciyse o kadar çok takipçi kazanırsınız. Twitter'da biraz araştırma yapıldığı takdirde hangi konuların en çok takip edildiğini öğrenebilirsiniz.

Konu belirlediniz ve Twitter hesabınızı oluşturdunuz. Twitter'da takipçi kazanmanın altın kuralı, kullanıcıya değer veren paylaşımlar yapmaktan geçer sevgili dostlarım. Yani yapmış olduğumuz paylaşımları insanlar beğenmezse, bizi takip etmelerini bekleyemeyiz.

Twitter'da takipçi kazanmanın diğer bir yolu da takibe takip etiketinden faydalanmaktır. Bildiğiniz gibi Twitter günlük 1000 kişi takip etmeye izin vermekte. Bu durumda günlük 1000 kişi takip etseniz ve bu 1000 kişinin yarısı sizi takip ederse, aylık 15.000 civarında takipçi kazanırsınız. Bu durumda konunuzla alakalı insanların ilgisini çekecek paylaşımlar yaparsanız aylık ortalama 20-25.000 takipçiye ulaşarak, Twitter'dan para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Twitter'dan Nasıl Para Kazanılır?

Yukarıda bahsetmiş olduğum kriterleri dikkate alarak Twitter hesabınızı oluşturdunuz ve artık Twitter'dan para kazanmak istiyorsunuz. Arkadaşlar gelecek reklam tekliflerini değerlendirerek ve potansiyel reklam verenlere ulaşmak üzere iki farklı şekilde Twitter'dan para kazanma çalışmalarına başlayabilirsiniz. Eğer hâli hazırda belli bir takipçi kitlesine sahipseniz, beklemek yerine reklam verenlere ulaşmak daha faydalı olacaktır.

Size reklam verecek olan kişiler; genel içerikli web site sahipleri, diğer sosyal mecralardaki sayfa ve kanal sahipleri, herhangi bir ürün satışı yapan kişiler başta olmak üzere sıralamak istendiğinde uzar gider. Kısacası Twitter'dan para kazanmak için aşağıdaki adımlar izlenmelidir.

Twitter'dan Para Kazanma Taktikleri

Sevgili dostlarım, günümüzde para kazanmak için yapılan her işin bazı püf noktaları olduğu gibi internette Twitter'dan para kazanabilmek için uygulanması gereken bazı taktikler vardır. İşte Twitter'dan para kazanmak için uygulanması gereken o taktikler.

1- Reklam gelmesini beklemek yerine, reklam verenlerin sizi bulmasını kolaylaştırmak amacıyla, çeşitli forum sitelerine üye olarak, reklam olanaklarınızı açıklayan tanıtım yazıları yazın.

2- Çeşitli satış ortaklığı sitelerine üye olun ve size verilen ürün linkini Twitter hesabınızda paylaşın. Böylece paylaşmış olduğunuz link üzerinden kullanıcıların yapmış olduğu her alışverişten ürün için belirlenmiş komisyonu kazanabilirsiniz.

3- Twitter'dan para kazanmak için uygulayabileceğiniz diğer bir taktik ise; ziyaretçilerinizi kendi web sitenize yönlendirmek ve web sitesi üzerinden çeşitli ürün satışları yapmaktır.

Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım, böylece Twitter'dan para kazanma konusunda bu makale için anlatacaklarımın sonuna geldim. Umarım faydalı olmuştur. Eğer hazırlamış olduğum internetten para kazanma makalesini faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Ayrıca sağ üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden bizi takip ederek, internetten para kazanmak için kullanılan sistemler hakkında vereceğim taktiklerden haberdar olabilirsiniz. Bol kazançlar..

Bunlar da İlginizi Çekebilir :

>> İnternetten Sermayesiz Para Kazanmak
>> Facebook'tan Para Kazanmak
>> İntagram'dan Para Kazanmak
>> YouTube'dan Para Kazanmak
>> Anket Doldurarak Para Kazanmak
>> Makale Yazarak Para Kazanmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder