17 Şubat 2018 Cumartesi

Sosyal Medya'dan Para Kazanmak

Sosyal Medyadan Para Kazanmak
Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, hazırlamış olduğum bugün ki internetten para kazanma makalesinde, sosyal medyadan para kazanma konusundan bahsedeceğim.

Günümüzde insanlar sabah uyanıyor İnstagram, Facebook, Twitter, YouTube gibi çeşitli sosyal ağlara girerek gündemi takip etmekte ve hatta çoğu insan telefonlarını ellerinden düşürmüyor bile! Kısacası internet ve sosyal medya artık hayatımızın her anında, hatta o olmadan hayat duruyor adeta! Bu durumun farkında olan reklam verenler, sosyal medyada uygun fiyatlara ürün reklamı vererek yüksek oranda geri dönüşüm sağlamaktadır. Peki biz ne yapacağız da sosyal medyadan para kazanmaya başlayacağız?

Eğer beş dakikanızı ayırıp bu makaleyi sonuna kadar okursanız. okumayı bitirdiğinizde Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya mecralarında geçirdiğiniz zamanı kazanca çevirme fırsatı bulacaksınız. Okumaya devam edin.

Arkadaşlar sosyal medyadan para kazanmak için ilk önce hangi sosyal ağda bu işi yapmak istediğinize karar vermelisiniz.

Hangi sosyal ağdan para kazanmak istediğinizi belirledikten sonra, mizahi mi, yoksa haber ya da moda gibi alan belirlemeli ve paylaşımlar yaparak takipçi toplamanız gerekir. Burada belirleyeceğiniz alan sosyal medyadan para kazanmak ile kazanmamak arasındaki ince çizgi gibidir ve unutmayın ki odaklı pazar her zaman reklam verenlerin en fazla olduğu yerdir. Yani moda ile alakalı bir sosyal medya hesabınız varsa, size asla restaurant sahipleri reklam vermez. Bu durumda giyim üzerine satış yapan firmalar sizin sosyal medyadan para kazanmanızı sağlayacaktır.

>> İnternette Reklam İzleyerek Evde Para Kazanmak

Sevgili dostlarım unutmayın ki hiç bir işi plansız yapılmaz, bu nedenle kendinize bir plan oluşturmalısınız. Mesela fotoğraf paylaşımları yaptığınız bir hesabınız var ise, her gün bir fotoğraf mı? yoksa sabah akşam bir fotoğraf mı? atacağınıza karar verin ve buna bağlı kalın. Bu size sosyal medyadan çok güzel kazanç elde ettirecektir.

Sosyal medyadan para kazanmak için önemli olan diğer konu ise, düzenli çalışmaktır sevgili dostlarım. Yani oluşturduğunuz plana sadık kalmalı ve bunu sürekli uygulayarak kendinize alışkanlık haline getirmelisiniz.

Mesela mizah paylaşımları yaptığınız bir Facebook sayfanız var diyelim. Bu durumda sosyal medyadan para kazanmaya başlayabiliyor muyuz? Tabi ki hayır. Önce kanalımızı büyütmek ve belli bir kitleye ulaşmak lazım. Yani sizin sayfanıza benzer mizah sayfalarına, kendi sosyal medya hesabınızdan bir fotoğraf veya video ekleyerek yorum yapmalısınız. Böylece insanlar; başka benzer gönderiniz var mı? diye bakmaya gelir ve sayfanızı beğenirlerse, takip ederek büyümenizi sağlar.

>> Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanmak

Sosyal medyadan para kazanma konusunda dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise, aktif kitleye ulaşmak sevgili dostlarım. Mesela, 100.000 ve 20.000 takipçiye iki tane sosyal medya hesabı var. 100.000 abonesi olan hesaptan yapılan paylaşım 400 ile 500 görüntüleme alırken, 20.000 abonesi olan hesaptan yapılan paylaşım 15.000 görüntüleme alıyor diyelim. Bu durumda 20.000 abonesi olan hesap daha değerli olur ve daha yüksek fiyata reklam alır.

Sosyal medyadan para kazanma yolunda atılması gereken diğer bir adım ise, hesabınızda reklam verdiğinizi internette duyurmaya! Peki bunu nasıl yapacağız? Arkadaşlar diyelim ki modayı konu aldığınız bir sosyal medya hesabınız var ve para kazanmak istiyorsunuz. Bu durumda yapılması gereken "R10, Wmaracı" gibi forumlara üye olarak, sağlamış oldukları "Sosyal Medya Reklam" gibi ücretsiz reklam yapabileceğiniz konu başlığı altında konu açarak, içerisinde ücretlendirme ve sayfanızın linkinin yer aldığı, hesabınızın tanıtımını yaparak yüksek oranda geri dönüşüm sağlayabilirsiniz.

>> 4 Adımda YouTube'dan Para Kazanmak

Sevgili dostlarım; yukarıda bahsetmiş olduğum adımları tamamladığınızda, artık sosyal medyadan para kazanma uzmanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz demektir. Şimdi geldik yaptığımız işin meyvesini yani ödemeyi nasıl alacağımıza! Arkadaşlar yapılan işten para kazanmak, işin en güzel tarafıdır ve çoğu reklam veren ödemeyi banka hesabınıza göndererek yapar. Bunu reklamını yapacağınız firmayla konuşmak sizin için daha iyi olacaktır.

Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım, böylece sosyal medyadan para kazanma konusunda anlatacaklarımın bu  makale için sonuna geldim, umarım faydalı olmuştur. Eğer hazırlamış olduğum para kazanma makalesini faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayınız. Ayrıca internetten para kazanma sektörü hakkında bu tarz para kazanma makalelerinin devamın gelmesi veya yapılan paylaşımlardan haberdar olmak için buradan, buradan veya buradan bizi takip edebilirsiniz.

>> İnternetten Zengin Olmanın Yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder