14 Ekim 2016 Cuma

Evde İnternetten AdWords İle Para Kazanmak

Merhaba evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım, online kazanç yolları hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaştığım daha önceki yazılarımda "AdSense, YouTube, Makale yazarlığı, Blog yazarlığı ve Satış ortaklığı" gibi dünya üzerinde en çok kullanılan sistemlerden bahsetmiştim. Hazırlamış olduğum bu gün ki yazımda ise yine internetten para kazanmak için en çok tercih edilen "AdWords" kazanç sistemi hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaşacağım.

AdWords Nedir?

Sevgili dostlar AdWords, Google tarafından sunulan bir reklamcılık hizmetidir. AdWords ile reklam veren kullanıcıların reklamları arama terimleriyle eşleştirilerek Google arama sayfasında en üstte, en altta ve arama sonuç sayfasının  sağında yer alır. Google'un elde etmiş olduğu kazancın yaklaşık %90'ını AdWords reklamları oluşturmaktadır.

AdWords Çalışma Prensibi

Reklam vermek isteyen kişi AdWords'te yayınlanmasını istediği reklam için başlık, reklam metni, url girer ve bir bütçe belirler. Reklamın gösterilecek ülke, gün-saat ve yaş- cinsiyet gibi temel ayarlar yapıldıktan sonra, reklamlar anahtar kelimeler ile ilişkilendirilerek arama sonuçlarının üstünde,altında ve sağında gösterilir.

AdWord İle Evde İnternetten Para Kazanmanın  Avantajları

  • Evde internetten hızlı bir şekilde para kazanılır
  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz
  • Günün herhangi bir saatinde çalışabilirsiniz
  • Günlük maksimum 1 saatlik çalışma yeterlidir
  • İstediğiniz zaman tatile çıkar, kimseye bağlı olmadan çalışırsınız.
Evde İnternetten AdWords İle Para Kazanmanın Eksi Yönleri

  1.  Sermaye gerektirir ve sermayeyi kaybetme riski vardır.
  2. Çalışma yaptığınız sürece ve sermayeniz olduğu süre evde internetten para kazandırır.
Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım AdWords hakkında sizlere aktaracaklarım bunlardan ibaret. Makaleyi kısa tutmamın sebebi tavsiye etmediğim bir internetten para kazama yöntemi oldu içindir. Sadece bilmeniz açısından bu makaleyi yazma gereği duydum, internetten para kazanma bilgi ve görüşlerimi paylaştığım başka bir makalede görüşmek dileğiyle, bol kazançlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder