9 Ekim 2016 Pazar

Evde İnternetten YouTube İle Para Nasıl Kazanılır?

Merhaba sevgili evde internetten para kazanmak isteyen dostlarım. YouTube hakkında paylaşmış olduğum diğer makalelerimde sizlere detaylı bilgiler paylaşarak YouTube ile para kazanmanın avantajları ve YouTube ile para kazanma yöntemleri neydi belirtmiştim. Hazırlamış olduğum bu gün ki makalemde de yine sizlere faydalı olacağını düşündüğüm bilgiler paylaşacak ve sizlere YouTube ile evde internetten nasıl para kazanılır açıklamaya çalışacağım.

Fakat daha öncesinde devamlı yaptığım bir uyarıyı sizlere hatırlatmak istiyorum. Arkadaşlar günlük hayatımızda yapacağımız hangi iş olursa olsun çalışmadan para kazanılmadığı gibi, evde internetten YouTube ile para kazanmak içinde disiplinli ve düzenli çalışma ile gerçekleşir. Aksi halde evde internetten para kazanamaz ve hayallerinize kavuşamazsınız.

Evde İnternetten YouTube İle Nasıl Para Kazanılır?

Sevgili dostlarım YouTube ile para kazanmanın tek yolu vardır video yüklemek! Burada asıl sorulması gereken soru;"YouTube video yükleyerek nasıl para kazanılır?" olmalıdır. Çünkü YouTube video yükleyerek para kazanmanın iki farklı yolu vardır. Buradaki ortak nokta YouTube'dan para kazanmak olduğu için sizlere böyle bir makale hazırlama gereği duydum şimdi gelelim YouTube video yükleyerek nasıl para kazanacağımıza.

Yukarıda da belirttiğim gibi arkadaşlar evde YouTube'dan para kazanmanın iki farklı yolu var. Bunlardan biri Google'un, internetten para kazanmak isteyenlere sunmuş olduğu Adsense sistemi diğeri de hemen hemen internetten para kazanma sektörü içerisinde yer alan herkesin kullandığı "Satış Ortaklığı" sistemini kullanmaktır.  Ayrıca bu iki online kazanç yöntemini aynı anda uygulayarak da para kazanabilirsiniz.

Ben iki yöntemi uygulayacağımı varsayarak sizlere evde internetten YouTube ile para nasıl kazanılır kısaca konu hakkında bilgi vereceğim. Öncelikle sevgili dostlarım satış ortaklığı yapabilmemiz için ortada bir ürün olması lazım ki, satıp komisyon kazanabilelim. Bunun için satış ortaklığı programı sağlayan firmalardan birine üye olmamız gerekir. Sizler ile daha önce paylaşmış olduğum "Evde İnternetten Para Kazandıran Satış Ortaklığı Siteleri" başlıklı makalemde üye olabileceğiniz firmaları paylaşmıştım. İlgili makaleden kendinize uygun bir firma seçebilir ve üye olabilirsiniz.

Üye olduğunuz firmadan tanıtımını yapabileceğine inandığınız bir ürün seçmelisiniz. Ürün seçerken kendinizi alıcı gibi düşünün. Eğer ürün sitesi sizde alırım hissi uyandırıyorsa o ürünü listeye alabilirsiniz. Her türde ürün olabilir bu seçimi size bırakıyorum.

Ürün bulduktan sonra YouTube giriyoruz ve seçmiş olduğumuz ürünle alakalı bir kanal oluşturuyoruz. Mesela "kol saati" satmak istiyorsak "erkek veya bayan kol saatleri" şeklinde bir kanal oluşturulabilir ve içerisinde kol saatlerinin videolu tanıtımlarını yaparak YouTube ile para kazanabilirsiniz.

Bu aşamada ne kadar kaliteli video hazırlar ve yüklerseniz insanların size ulaşmasını kolaylaştırır ziyaretçi ve abone sayınız hızlı bir şekilde yükselir. Belli bir abone sayısına ve günlük belli bir ziyaretçi kapasitesine ulaştığınızda ise artık evde internetten Adsense ile para kazanmak için hazırsınız demektir.

Yapmanız gereken Google'da bir Adsense hesabı açmak ve bu hesabı YouTube kanalımıza bağlamak. Bu aşamada YouTube kanalınız Google tarafından incelenir ve hesabınız onaylandığında ise kanalımızdaki video içeriğine göre reklamlar otomatik olarak videolarda gösterilmeye başlar. Videolarınız ne kadar çok izlenir ise size gösterim ve tıklama başına ödeme yapılır. Böylece evde internetten YouTube ile hem satış ortaklığı hemde Adsense sistemi ile para kazanılır sevgili dostlarım.

Böylece hazırlamış olduğum bir makalenin daha sonuna geldik arkadaşlar. Umarım sizlere evde internetten YouTube ile para nasıl kazanılır açıklayıcı ve faydalı bir makale olmuştur. İnternetten para kazanma yolları hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaştığım başka bir makalede görüşmek dileğiyle, bol kazançlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder