6 Mart 2018 Salı

İnternetten XTicaret İle Para Kazanmak

İnternetten XTicaret İle Para kazanmak
İnternetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, internetten para kazanma sektöründe kullanılan satış ortaklığı ağları hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaştığım yeni bir makale ile karşınızdayım. Daha önce paylaşmış olduğum makalemde dünyanın en büyük satış ortaklığı ağı olan "Clickbank" hakkında bilgi ve görüşlerimi sizlerle paylaşmıştım. Bugün ki konumuz, ülkemizde hizmet veren en büyük satış ortaklığı ağı "XTicaret ile İnternetten Para Kazanmak!"

Eğer satış ortaklığı sistemi ile internetten para kazanma sektöründe ilerlemek ve ülkemizde hizmet veren, üye olabileceğiniz güvenilir satış ortaklığı ağı arıyorsanız bu makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.

XTicaret Nedir?

XTicaret, ülkemizde kurulan ilk satış ortaklığı ağıdır. İnternetten para kazanma sektöründe yer alan hemen hemen herkesin bildiği ve kullandığı satış ortaklığı ağı olmakta ve içerisinde yüksek komisyon veren dijital ürünler bulunmaktadır.

XTicaret'i günümüzde önemli kılan, sunmuş olduğu detaylı raporlama, güvenilir ve oturmuş bir sisteme sahip olmasıdırXTicaret, satış ortaklarının yapmış olduğu bütün satışlardan %15 komisyon alır ve eğer fatura kesemiyor iseniz, kazançlarınızdan %10 gelir vergisi de kesilir. Evet almış olduğu komisyon oranları biraz fazla ama devlet bu vergileri zorunlu tuttuğu için yapacak bir şey yok!

XTicaret platformunun tek kötü tarafı ücretli olmasıdır. İlk başlarda ücretsiz olan bu satış ortaklığı ağı, daha sonra bu işi ciddi şekilde yapacak kişileri alıyoruz diyerek, bir defalık kayıt ücreti almaktadır. Dünya üzerinde hizmet veren başka bir satış ortaklığı ağının bunu yaptığı görülmemiştir. Bu pek hoşumuza gitmese de Türkiye sınırları içerisinde satış ortaklığı yapacaksak eğer XTicaret olmadan olmaz!

İnternetten XTicaret İle Nasıl Para Kazanılır?

Arkadaşlar internetten XTicaret ile para kazanmak için öncelikle bu platforma üye olmak ve satış ortaklığı hesabı oluşturmanız gerekir. Makalemin başında da belirttiğim gibi ilk başlarda bu satış ortaklığı ağına üyelik ücretsiz iken günümüzde ciddi olanlar gelsin diyerek bir defalık üyelik ücreti almaktadır. Burayı tıklayarak satış ortaklığı hesabı açabilirsiniz.

Satış ortaklığı hesabınızı oluşturduktan sonra yapılması gereken, ürünler kısmından bir ürüne satış ortağı olmak ve ürünün satılmasına aracılık yapmaktır. XTicaret ülkemizde en çok kazandıran satış ortaklığı platformudur ve tek seferlik üyelik ücretini ödedikten sonra hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. XTicaret platformu tarafından satış ortağı olduğunuz ürün için size özel verilen link sayesinde satışa aracı olduğunuz zaman kazandığınız para anında XTicaret hesabınıza yansır ve banka transferi veya e-cüzdan aracılı ile ayda iki defa ödeme alırsınız.

Satış ortağı olduğunuz ürünü; Google, Facebook, Twitter, İnstagram ve YouTube gibi çeşitli platformları kullanarak tanıtabilir ve hemen bugün internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İnternetten XTicaret İle Çok Para Kazanmak

XTicaret platformundan para kazanmanın temeli satış ortaklığı sistemine dayandığı için, satış ortaklığı sistemini en iyi şekilde öğrenerek XTicaret ile çok para kazanmak mümkün! Bana göre şuan satış ortaklığı sistemini ve XTicaret platformundan nasıl para kazanılacağını en iyi öğreten "Master Kazanç" eğitim setidir.

"Master Kazanç" internetten para kazanma kiti ile satış ortaklığı ve XTicaret platformun bütün inceliklerini öğrenebilir ve hemen XTicaret ile internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım böylece XTicaret hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaştığım makalemin sonuna geldim. Umarım XTicaret'ten para kazanmak isteyen siz sevgili dostlarım için faydalı olmuştur. Eğer makaleyi faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın!

Ayrıca internetten para kazanma sektöründe kullanılan para kazanma yöntemleri hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaşacağım yazılardan haberdar olmak için sağ, üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden veya buradan bizi takip edebilirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder