9 Eylül 2016 Cuma

Neden Satış Ortaklığı En İyi İnternetten Para Kazanma Sistemi !

Öncelikle sevgili ziyaretçilerim bana "satış ortaklığı (Affiliate Marketing) internetnetten para kazanmanın en iyi yolu mudur?" diye soracak olursanız, bu kişiden kişiye değişir. Çünkü; hangi sistemde iyiyseniz, hoşunuza hangi sistem daha çok gidiyorsa, size hangi sistem daha çok kazandırıyorsa sizin için internetten para kazanmanın en iyi yolu odur. Dolayısıyla benim içinde satış ortaklığı, internetten para kazanmak için kullandığım  en iyi sistem olmuştur ve böyle de devam edeceğine inanıyorum. Uzun zamandır internetten para kazanma sektörünün içinde olan birisi olarak bırakın para kazanmayı meraktan denediğim işler oldu. Bunları bazısı çok az kazandırdı, bazısı hiç kazandırmadı. Neden satış ortaklığı sistemini bu kadar çok sevdiğimi anlatacağım ancak önce isterseniz biraz alternatiflerden bahsedeyim. Mesela hangi işe girmek için neler gerekir, ne kadar sermaye lazım, ne kadar emek lazım vb.

E-ticaret:

Çok güzel ve karlı bir iştir. Bir e-ticaret sitesi kurun veya hepsiburada, sahibinden, n11 gibi sitelerden dükkan açın, kendi ürünlerinizi veya tedarik ettiğiniz ürünleri satın, alış-satış arasındaki fark sizin geliriniz. Yani ne kadar çok satarsanız o kadar çok kazanırsınız. Kulağa hoş geliyor değil mi? Bence de hoş geliyor ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki e-ticaret işi iyi sermaye ve çok emek gerektiren bir iştir. En çok satılan ürünler çok büyük rekabet olan ve büyük oyucular ve sitelerin olduğu alan. Aralarından sıyrılabilecek misiniz? Bu işe girmek için en az 50 000 TL üzeri sermayeniz var mı? Ürünlerin tanıtımı, satılması, faturalanması, kargo, iade gibi bir çok işle uğraşabilecek iş gücünüz var mı?

Evet şeklinde bu sorulara cevap verebiliyorsanız hiç durmayın, binlerce kişi e-ticaret yaparak çok güzel kazançlar sağlıyor sizde kazanabilirsiniz. Ancak riskleri de unutmayın.

Ptc- Tıkla kazan- Mail oku kazan vs:

İnternetten para kazanma sektöründe uzak durmanız gereken alanların başında gelen konular. Kazanç imkanları çok düşük olduğu gibi ne düzgün para kazananı gördüm ne de bu işi uzun süre yapıp, evet bu iş çok iyi diyeni. Kazançlar sizi tatmin etmeyecektir, üstelik dolandırıcı yüzlerce site de var, kısaca 3 kuruş kazandıysanız onu alacağınızın da garantisi yok!

Anket doldur para kazan: Ufak tefek yurtdışında kazanç getiren ve bolca vakti olup elinden başka bir işi gelmeyenler için ortaya çıkmış bir kazanç kapısıdır. Ancak ne hikmetse bu işe ülkemizde "atom yeniden icat edilmiş gibi"  ilgi gösterilmektedir. Çünkü bu sektör "kolay para kazanmak" ile eş değer yansıtılmış ve kolay para kazanma fikrini çok seven insanlarımız tarafından ilgi görünce ortaya "anket listeleri, anket rehberleri vs." çıkmış ve çok satmıştır.  Peki gerçekten kazanan var mı?  Çok büyük emeklerle belki evet, gerçek kazananlar kim? Bu saçma listeleri satanlar. Gerçekten bir anket doldurup 50 TL kazanabileceğinize inanıyorsanız hiç durmayın bir anket listesi de siz alın, yada mantığınızı kullanın? Kısacası bu sektörü uzak durmanız gerekenler arasına alıyoruz.

Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili ziyaretçilerin bu günlük paylaşacağım bu kadar, uzunca bir konu olduğu için yazıma bölüm 2 de devam edeceğim. İkinci bölümü okumak için burayı tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder