5 Mart 2018 Pazartesi

İnternetten Clickbank ile Online Para Kazanmak

Clickbank'tan Online Para Kazanmak
İnternetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım merhaba, online kazanç sistemleri hakkında bilgi ve görüşlerimi paylaştığım yeni makale ile karşınızdayım ve bugün ki konumuz dünyanın en büyük satış ortaklığı ağlarından bir olan "Clickbank ile internetten para kazanmak"

Clickbank İle İnternetten Online Para Kazanmak

Her yerde Clickbank üzerinden binlerce dolar kazanan kişilere rastlamak mümkün. Çünkü Clickbank, dünyanın en büyük satış ortaklığı ağı olarak hizmet vermektedir. Peki gerçekten Clickbank dünyanın en büyük satış ortaklığı ağı mı? ve Clickbank ile internetten nasıl para kazanılır? öğrenmek için okumaya devam edin.

Clickbank Nedir?

Clickbank, içerisinde fiziksel ve dijital ürünlerin bulunduğu bir satış platformudur. Ülkemizde Clickbank'a benzer olarak "xticaret" hizmet vermekte, ancak bugün ki konumuz, "internetten Clickbank ile online para kazanmak" olduğu için ilerleyen günlerde "xticaret" hakkında açıklayıcı bir paylaşım yapmayı düşünüyorum.

Clickbank her ne kadar fiziksel ürünlerinde satışına izin verse de temelinde dijital ürünlerin bulunduğu satış ortaklığı platformudur. Yani genel olarak içeriğini "e-kitap" benzeri içerikler oluşturmakta. Kısacası; zayıflama ve müzik e-kitaplarından tutun da sayısını bilmediğim kadar çok para kazanma e-kitaplarına kadar çeşitli kategorilerde ürün, internetten para kazanmak isteyenlere Clickbank aracılığı ile online sunulmaktadır.

Günümüzde Clikbank eskiye göre daha az kullanılmakta, çünkü "Google AdWords" artık Clickbank reklamlarına izin vermiyor. Şöyle ki önceden satış ortaklığı linki ile "Google AdWords" reklamları verebiliyorken şimdi bırak reklam vermeyi, satış ortaklığı linkini kendi adınıza ait bir web sitesi veya bloga alıp reklam yapmanın bile imkanı yok! Çünkü AdWords neredeyse tüm Clickbank ürünlerini yasaklamıştır. Durum böyle olunca insanlar Clickbank'tan para kazanamaz hale gelmiştir. Zaten şöyle de bir durum var, Clickbank eskiye göre daha düşük kalitede ürünler barındırmaya başladı. Bunun nedeni ürün kabullerinde detaylı kontrol olmadığı içindir. Doğal olarak bu durum kullanıcılar için olumsuzluk teşkil eder.

Yani satılan ürün bekleneni karşılamaz ve geri iade alırsa bu hem ürün sahibi hem de satış ortakları için büyük sorun oluşturur. Çünkü satış ortağı belli bir reklam harcaması veya tanıtım için para harcadıktan sonra, satış ortağı olduğu ürünü satıyor. Eğer ürünü alan kişi kısa süre sonra, aldığı ürünü iade ediyorsa bu son derece sakıncalı bir durumdur.

Neden Böyle Söylüyorum?

Mesela Clickbank'ta yer alan herhangi bir ürüne satış ortağı oldun ve her satıştan alacağın komisyon 20$ diyelim. İnternette yaptığın 10$'lık reklam çalışmalarının sonucunda 20$'lık gelir elde ederek sevindin. Ancak aradan üç beş gün geçti ve müşteri bazı sebeplerden dolayı ürünü iade ederek parasını geri aldı. Bu durumda bırakın 20$'lık kazancı, 10$ zarar etmiş olduk. Tabi her zaman bu böyle olmaz, fakat Clickbank'tan para kazanmanın çok güzel yolları mevcut. Örneğin sıfır sermaye başta sosyal medya olmak üzere Clickbank ürünlerini tanıtabilirsiniz.

Google AdWords'ün, Clickbank reklamlarını yasaklamasının ardından internet ortamında "SEO" savaşı ortaya çıkmıştır. Yani satış ortağı olup tanıtımını yapacağınız ürün hakkında bir web sitesi kurar ve bu siteyi Google'da üst sıralara çıkartmak için çalışma uygularsın. İşte yapılan bu çalışmaların genel adına "SEO" denir. İnternetten para kazanmak isteyenlerin en sık kullandığı çok kazançlı stratejidir SEO eğer doğru uygulanırsa! SEO kavramı öyle üç beş cümleyle açıklanamayacak kadar kapsamlı bir konu olduğu için ilerleyen zamanlarda, SEO hakkında kapsamlı paylaşımlar yapacağım arkadaşlar. Bu nedenle biz asıl konumuz olan İnternetten Clickbank ile online para kazanma konusuna dönerek, Clickbank'tan nasıl para kazanılır? anlatmaya devam edelim.

Clickbank'tan Nasıl Para Kazanılır?

Arkadaşlar makalemin başında da belirttiğim gibi Clickbank, satış ortaklığı sistemi üzerine faliyet gösterir ve para kazanma mantığı tamamen satış ortaklığı sistemine dayanır. Kısacası Clickbank'tan para kazanmak için satış ortaklığı sistemin ne olduğunu, nasıl yapıldığını ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini iyi bilmek gerekir. Ülkemizde bu konuda faydalanabileceğiniz bir çok kaynak sayabilirim size, ancak bana göre satış ortaklığı ve Clickbank'tan para kazanma konusunda "Master Kazanç" internetten para kazanma kiti, günümüzde faydalanabileceğiniz en iyi kaynaktır. Bu nedenle gönül rahatlığı ile sizlere tavsiye edebilirim.

Clickbank'tan para kazanmanın diğer bir yolu da blog yazarlığı yapmaktır. Kısacası satış ortaklığı ve blog yazarlığını birleştirerek internetten Clickbank ile online para kazanmak mümkün! Zaten "Master Kazanç" internetten para kazanma kitini size tavsiye etmemdeki en büyük sebep, satış ortaklığı sistemin yanında nasıl blog yazarlığı yapılacağını da öğretiyor olmasıdır.

Sevgili dostum emin ol ki; sana yukarıda bahsetmiş olduğum bilgiler çok değerli, ancak bir çok kişi tarafından görmezden gelinebilir. Ancak unutmayın ki, Clickbank'tan para kazanmanın mantığı bu anlattıklarımdan geçer. Bu nedenle Clickbank'tan online para kazanmak istiyorsanız, yukarıda paylaşmış olduğum kaynağa mutlaka göz atmayı unutmayın!

Evde internetten para kazanmak isteyen sevgili dostlarım, böylece internetten Clickbank ile online para kazanma konusunda anlatacaklarımın sonuna geldim. Umarım faydalı olmuştur, eğer faydalı bulduysanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Ayrıca internetten para kazanma sektöründe kullanılan para kazanma yöntemleri hakkında yapacağım paylaşımlardan haberdar olmak için sağ üst köşede bulunan sosyal medya adreslerinden veya buradan bizi takip edebilirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder